Referenties

HandicapHulp

 

Hulp aan huis voor mensen met een

verstandelijke of lichamelijke beperking

 

Interview met Els in het blad AmerBreed, pag 6, 7 en 8 - klik hier.

 

Aanbevelingen/beoordelingen:

 

"Els is sinds enkele maanden betrokken bij de zorg voor onze 4-jarige verstandelijk en lichamelijk gehandicapte dochter. Ze is lief, straalt een mooie rust uit, betrokken, betrouwbaar en ze is op eigen initiatief heel actief bij het stimuleren van de kleine stapjes in haar ontwikkeling. Wij zijn dol op haar!!!"

 

Anne

 

 

 

"Al vele jaren ben ik betrokken bij de gehandicaptenzorg. Mijn dochter Anouk is verstandelijk gehandicapt en woont sinds 2006 in een dependance van Amerpoort. Daar heb ik Els leren kennen. Op grond van míjn ervaring vind ik dat Els een geweldige begeleidster is! Els voelt namelijk feilloos aan welke zorg iemand nodig heeft...

Correct, zorgvuldig, zorgzaam, liefdevol, meelevend, gevoelig, rustig, geduldig, respectvol, stimulerend én bekwaam.

Een warm en bijzonder mens!"

 

Ank

 

 

 

“Els Janssen heeft mijn partner gedurende enige maanden, tot aan haar overlijden, begeleid.

Mijn partner had de ziekte van Parkinson/MSA waardoor zij hulp nodig had bij alle dagelijkse handelingen. Ook was zij niet meer in staat om te spreken, terwijl haar geest nog volkomen helder was.

Els heeft mijn partner op een buitengewoon zorgzame, geduldige en liefdevolle manier kunnen helpen. Els is een opvallend bescheiden en aardige vrouw, die degene voor wie zij zorgt volledig in zijn/haar waarde laat."

 

Poek Bary

 

 

 

"Els heeft wekelijks een groep jongeren met een verstandelijke beperking praktische vaardigheden geleerd. Daar zij zelf rustig is en bekwaam over komt, kregen deze jongeren fantastische begeleiding van haar. Eén van haar cursisten roept nu nog steeds: “Mijn kast is opgeruimd. Ik kan alles terugvinden!”

Ook in het atelier van Amerpoort, waar diverse cliënten bezig zijn met tekenen en schilderen kwamen haar talenten van begeleider met een warm hart naar boven.”

 

Marleen Wever, vakspecialist dagbesteding

 

 

 

 

 

HandicapHulp - KvK: 59538120